• .
  • .
  • .
  • .

Stalverwarming

Voor een optimaal stalklimaat is een correct functionerend verwarmingssysteem noodzakelijk. Al jaren is delta- of twinbuisverwarming de beste oplossing als het gaat om stalverwarming.
Delta- en twinbuizen bestaan uit geanodiseerd aluminium. Enkele voordelen zijn o.a. een hoge reactiesnelheid (snelle opwarming), licht van gewicht en geen corossievorming.
Delta- en twinbuizen worden op lengtemaat geleverd, inclusief kunststof koppelingen, bevestiging en aansturing.

 

Verschillende soorten stalverwarming:

Slaats Asten levert verschillende typen delta- en twinbuizen. De profielen kunnen zowel als voor- en naverwarming toegepast worden. Met name als voorverwarming in luchtaanvoerkanalen bij grondkanaalventilatie zijn onze twinbuizen geschikt. In ombinatie met een ventilatieplafond worden de twinbuizen het meest gebruikt als naverwarming.
Onze delta- en twinbuizen zijn uitvoerig getest door de DLG in Duitsland en garanderen een hoge warmteafgifte. Op aanvraag zijn ook zwarte twinbuizen leverbaar.
Bij Slaats worden alle buizen afgedraaid op 22mm ofwel 28mm. Hierdoor kunnen wij alle lengtes tot 600cm aan u leveren. In combinatie met onze kunststof koppelingen bent u gegarandeerd van een degelijk systeem met een hoge warmteafgifte.
Samen met een installatiebedrijf kunnen wij de installatie van uw verwarmingssysteem geheel verzorgen. Wij kunnen voor uw situatie de benodigde verwarmingscapaciteit berekenen.

Wilt u meer informatie over de meest geschikte stalverwarming voor uw stal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SlaatsBV Asten

Plafondventilatie en verwarming

Een vraag over onze producten?

Kom in contact